Dog Dream Therapy

Sörélesztő

Amit tudnod kell a sörélesztőről, hogy kutyák és macskák is kaphatják.

Barka most kúraszerűen kapja, mert az ivartalanítás után nagyon elkezdett hullani a szőre. Készültünk rá, hisz az ivartalanítás miatt változások történtek a szervezetében és a hormonháztartása is felborult.

Támogatja:

Az egészséges bőrt és szőrzetet, mindemellett stabilizálja a bélflórát, és a szemre valamint a máj működésére is kedvezően hat. Kimondottan javaslom kúraszerű használatát a tavaszi és őszi vedlés időszakában. A sörélesztőben található B-vitaminok, például a biotin és a niacin fontos szerepet játszanak a kutya egészséges bőr- és szőrzetének fenntartásában.

Az emésztést: A sörélesztőben található enzimek és rostok segíthetnek az emésztési folyamatok támogatásában.
Az immunrendszert: A sörélesztőben található B-vitaminok és ásványi anyagok, például a cink és a szelén, segíthetnek a kutya immunrendszerének megerősítésében.

Az idegrendszer egészségét: A sörélesztőben található B-vitaminok, például a tiamin, a riboflavin és a niacin, fontos szerepet játszanak az idegrendszer egészségének fenntartásában. A sörélesztő magas fehérjetartalma miatt segíthet a kutya izomzatának növekedésében és fenntartásában. Összetevőit tekintve: B-komplex vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és esszenciális aminosavat tartalmaz.

A magas természetes B-komplex vitamin tartalma miatt, a sörélesztő pozitívan hat a bőrre és a szőrzetre, így a vedlés időszakában mérsékelhető a szőrhullás. Tapasztalatok alapján az első hétben intenzíven megindul tőle a szőrváltás, a második hét után pedig az eredmény már szemmel látható! Antioxidánsokban gazdag, amelyek segítenek a szőrzetet dúsabbá és fényesebbé varázsolni.

Aromaterápiás ellésnél a felkészülési időszakban adom a vemhesség valamint a szoptatás idején, mert javítja a termékenységet és stabilizálja a bélflórát.

B-vitamin tartalmának köszönhetően csökkenti a szorongást és az étvágyra is kedvezően hat. A sörélesztőnek magas a szelén, cink, vas, kálium és magnézium tartalma is, ezáltal hozzájárul kutyád jó általános egészségügyi állapotához. Komplett fehérje forrás, az aminosavak segítenek a stabil vércukorszint fenntartásában.

A Dog Dream Therapy Sörélesztő nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószereket, ízfokozókat, színezékeket, csak és kizárólag 100%-ban természetes összetevőket.

Adagolási javaslat:

Kúraszerűen adható 6-8 hétig naponta, majd tarts 6-8 hét szünetet!
5 kg alatti kutyáknak: napi 1-2,5 g
5 kg feletti kutyáknak: 5 testtömeg kilogrammonként 2 g, de maximum 10 g/nap

Macskáknak: napi 1 g

FONTOS!
Használata élesztő allergia esetében nem javasolt!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:

Ez a cikk nem helyettesíti az állatorvosi vagy aromaterapeuta szakember tanácsait, kezelését. Kétség vagy szükség esetén mindig ajánlott állatorvoshoz fordulni. Az illóolajok, gyógynövény készítmények nem helyettesíthetik a gyógyszeres kezelést, előzetes állatorvosi vagy aromaterápiás szakember tanács nélkül. Én mint ennek a cikknek az írója, a termékek nem megfelelő használatából adódó egészségügyi probléma miatt vagy az ebben az írásban szereplő információkkal való visszaélésből vagy a visszaélésből eredő következményekért nem vagyok felelősségre vonható. Kezelést csakis szakember végezhet!

error: Content is protected !!