Dog Dream Therapy

Ki vagyok én?

Rólam

Varga Erzsébet (Böbe) aromateraputa és kutya-fizioterapeuta vagyok, kutya- fizioterapeutaként Dunajúvárosban dolgozom a saját kezelőmben…

Varga Erzsébet (Böbe) kutya-rekreációs szakember és kutya-fizioterapeuta vagyok. Kutya- fizioterapeutaként Dunajúvárosban dolgozom a saját kezelőmben. Tagja vagyok a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaságnak.

Bogi kutyám betegsége indított el az alternatív gyógyítás felé amikor súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. Egyre jobban beleástam magam az illóolajok, gyógynövények, növényi olajok és aromavizek világába. Hatalmas kapu nyílt meg arra, hogy még több kutyának tudjak segíteni

Aromaterápiával, alternatív gyógymódokkal több mint 4 éve foglalkozom kutyáknál, de a humán terápiát is szorgalmasan tanultam és tanulom most is.

Ahogy egyre jobban beleástam magam az illóolajok, gyógynövények, növényi olajok és aromavizek világába, hatalmas kapu nyílt meg arra, hogy még több kutyának tudjak segíteni. Sok orvossal tartom a kapcsolatot és segítik a munkámat szakmai tanácsokkal, konzultációkkal.

Az a vízióm, hogy mindazt, amit ezen az úton megtanultam, megtapasztaltam, minél szélesebb körnek tudjam átadni, mert hiszem, hogy ezzel olyan módszert adhatok a gazdik kezébe, mely által kutya és gazdi egyaránt gazdagodik. Olyan finom technikákkal tudjuk támogatni a hagyományos orvoslás sikerességét, amit meggyőződésem, hogy mindenkinek meg kell ismerni. 

Hálás vagyok, hogy erre nyitott minden szakember, aki az állatgyógyászatban dolgozik, de számos más területről is hatalmas az érdeklődés és egyre többen szeretnének mélyebb tudást szerezni arról, hogyan használhatják a gyógynövényeket és aromaterápiás módszereket akár otthon, akár a munkájuk során.

Ezért született meg bennem az elhatározás, hogy rendszerezem mindezt a tudást, és egy tanfolyami formában adom át neked. Az első kétnapos képzés már lezajlott, és nagy örömömre, hatalmas sikere volt.  A Főoldalon számos visszajelzést olvashatsz a már végzett hallgatóktól.

Ilyen offline, kétnapos alapképzés még egy alkalommal lesz 2022 ben, melyre a „Szolgáltatások/Képzések” menüpont alatt tudsz jelentkezni. A haladó képzés anyaga is hamarosan elkészül, a tanfolyam időpontjáról minden hírlevél feliratkozót értesíteni fogok, de megtalálod majd a „Képzések” menüpontban is.

Tudom, hogy nem mindenki tud eljönni egy budapesti képzésre, ezért az alapképzés és a haladó is elvégezhető lesz online formában a közeljövőben.  Vannak a tananyagnak olyan részei, amik nagyon nagy témakört ölelnek fel, így ezeket az alapképzés keretében csak érintőleg tanuljuk. Ha szeretnél jobban is elmélyülni ezekben a témákban, erre workshopokon lesz lehetőséged, amik mindig egy konkrét téma köré fognak épülni. 

Köszönöm, hogy követsz itt az oldalon és a többi fórumon is. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra és hatalmas öröm látni azt, ahogy egymást támogatva és segítve építünk egy csodálatos közösséget, amely egyszerre segít a gazdiknak és az állatoknak. Remélem, személyesen is sokat fogunk találkozni!

Böbe

error: Content is protected !!