Dog Dream Therapy

Rózsa olaj

Amikor arról beszélünk, hogy Élet akkor tudjuk, hogy sajnos az éremnek két oldala van és a másik oldalon a Halál néz velünk szembe. Sajnos 2020 nyarán amikor Bogi kutyusom elhagyott minket megtapasztaltam milyen is a halállal szembe kerülni.

A kórházba. ahova vittük ismertek minket és amikor azt kértem hogy szeretném olajokkal megsegíteni Bogit és magamat is azonnal igent mondtak.

A Rózsa az élet és a halál olaja, a kezdet és a vég…

Az elmúlt években sajnos sok kutyushoz hívtak az utolsó napoknál, hogy mind a Gazdi mind a kutyus lelkét megerősítsük olajokkal. Saját szemünkkel láthattuk a Gazdikkal együtt hogy mennyire megnyugodott a kutyus az illatolás alkalmával, orvosok álltak csodálkozva miközben a pulzusát vizsgálták a kutyusnak, hogy milyen csoda történik ilyenkor… Látni a félelmet a szemükben, az ijedségét a sok embertől akik körülöttük vannak…

Minden Gazditól egy dolgot szoktam kérni: bármennyire is nehéz végig ki kell tartani és fogni a kutyus kezét. Nem szabad magára hagyni!  Egész életükben azon fáradoznak hogy minket boldoggá tegyenek így nekünk ott kell lennünk, hogy vigyázzunk Rájuk az utolsó órákban. A Rózsa olaj mindkettőjüknek sokat segít!

error: Content is protected !!