Dog Dream Therapy

Geránium (muskátli) olaj

Önmagunk elfogadása és a belső harmónia megteremtésében segít nekünk és kutyusainknak.

Az elmúlt időszakban sok kutyusa választotta a terápiák alkalmával.

3 év alatt nekem nem sikerült megkedvelnem ezt az erőteljes olajat, de mióta Bogi nincs velem, elkezdtem vele dolgozni a kutyákkal együtt. Meglepődve tapasztaltam, hogy jó érzéssel tölt el az illata. Hiányzik az életem minden percében Bogi és megtapasztaltam, hogy mennyi mindent tett meg azért, hogy a lelkem nyugodt legyen. Önzetlenül töltött minden nap a szeretetével. Önmagammal való harcaimban segített és az idő, amit együtt töltöttünk egy csoda volt.

Remény, aggodalom, félelem legyőzésében segít a geránium. Ami történik nem ellenünk van, hanem értünk, segít megérteni a történéseket. Kiegyensúlyozza a testet és a lelket is.

Legfőképpen mentett kutyusok választják, akik a megélt szörnyűségeket igyekeznek elfelejteni és átadni magukat az új szeretetteljes, harmonikus légkörnek, amibe kerültek.

Ha nem lelki okokból választják, akkor a fizikai hatásai a következők: antibakteriális, fájdalomcsillapító, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, melegítő, mellékvesekéreg működését szabályozza, hormonháztartást egyensúlyba tartja, baktérium ellenes, nyirokrendszert serkenti.

error: Content is protected !!